Bila Magică

Bila Magică este un pariu in cota fixa pe evenimente tip pariu numere. Extragerile sunt redate simultan si pot fi vizualizate in toate agentiile care pun la dispozitie acest pariu.

Cum se joacă

Evenimentele se desfasoara sub forma de extrageri, dintr-un total de 49 de numere se extrag 35. Numerele se extrag pe rand si sunt afisate pe ecranul televizoarelor unul cate unul. Primele 5 numere extrase nu au cote, iar celelalte 30 au afisate in dreptul lor cotele in functie de care se stabileste castigul pe bilet.

La cât timp sunt extragerile

Extragerile se realizeaza o data la patru minute, de la deschiderea agentiei, pe toata perioada zilei pana la inchidere. Extragerea propriu-zisa, precum si afisarea rezultatelor dureaza 2 minute, iar restul de 2 minute fiind alocate inregistrarii de bilete. In acest interval de 2 minute, pe ecranul televizoarelor sunt prezentate informatii despre posibilitatile de pariere Bila Magica.

Despre ce este vorba

Pariul Bila Magica presupune indicarea corecta a cel putin 6 numere dintre cele 35 extrase. Jucatorii pot opta pe langa pariul simplu (indicarea a 6 numere corect pe bilet) si pentru alte tipuri de pariuri, cum ar fi culoarea primei bile extrase, prima bila extrasa par / impar si prima bila extrasa valoare mica / mare.

Bila magica